Over ons

Eljakim IT is een softwarebedrijf uit Utrecht. Veel van onze projecten hebben een maatschappelijke betekenis. We zoeken creatieve oplossingen voor technische uitdagingen.

Vanuit het kantoor in Utrecht ontwikkelen we al sinds 1996 software voor de overheid en non-profitorganisaties in onderwijs, zorg en welzijn. Eljakim IT kent een aantal standaard applicaties maar hecht ook veel waarde aan innoverende, uitdagende projecten en maatwerk.

We hebben daarom ook érg verschillende klanten. Van gemeenten tot veilinghuizen, van onderwijs tot leegstandbeheer, van kraamverzorger tot OV-reiziger. Samen met mensen uit het veld proberen we de markt te doorgronden en zo al onze verschillende klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Inmiddels is op deze wijze al een sterke fundering van kennis opgebouwd.

De circa 30 mensen die bij Eljakim IT werken zijn ambitieus en creatief. Iedereen krijgt veel zelfstandigheid binnen de teams waarin ze ervaringen delen en samen grote technische uitdagingen aangaan. Iedereen kent zijn eigen specialiteit en kan deze altijd in een van de verschillende applicaties kwijt. Deze kennis en vrijheid heeft al jaren groei als resultaat: we zijn inmiddels een betrouwbare IT-partner met een landelijk bereik.


Op 4 juni 2018 is Eljakim Information Technology als eerste bedrijf in Nederland gecertificeerd volgens de NEN7510:2017 en ISO 27001:2017. Deze normen bieden onder andere maatregelen die moeten worden getroffen op het gebied van informatiebeveiliging. Deze zijn bedoeld voor Nederlandse zorginstellingen en hun toeleveranciers.

Voor meer informatie kijk hier.